Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervehdys

Minulla on ilo ja kunnia toivottaa sinut tervetulleeksi sisäoppilaitosroolipeliin, joka kantaa ylpeänä (tai sitten vähemmän ylpeänä) nimeä Yongeborough. Joojoo, sisäoppilaitosropeja on jo liikaa. Mutta täällä opiskellaankin normaalien kouluaineiden lisäksi myös muunmuassa ennustusta ja taikaeläinten hoitoa. Voisi sanoa, että tämä siis on jonkinlainen sisäoppilaitos jossa opiskellaan taikuutta, vai kuinka? Mutta niin, päästän teidät nyt keittiööni (TEILLÄ EI OLE ASIAA SINNE!) siis tutkimaan sivuja. 


Yongeborough on vuonna 2014 syntynyt sisäoppilaitosarope, jossa on perinteinen vieraskirjamenetelmä. Ylläpitäjänä toimivat Jäppä ja Nakki, josta tuli yp hieman myöhemmin. 

Päivitykset

3.10 Lisäilin Tietoa-kohdan taakse sellaisen linkin kuin 'Ilmoitustaulu', jossa tosissaan lukee kaikki tulevat tapahtumat. Pääset sinne nopeammin tästä.

EDIT (26.10.2014)// Eep, Ilmoitustaulu-kohta on nykyään ihan omana juttunaan :D

29.9 Toinen ylijumalistamme ylläpitäjistämme, Nakki, ei välttämättä pääse 1.10-8.10 välisenä aikana päivittelemään~

EDIT// Uah, nyt on Jäpän hetken mielijohteesta vaihdettu ulkkakin. Katsotaan vaan miten Nakki reagoi.. :D Yläkuva on sutastu puolessa minuutissa, siinä tosissaan lukee 'Yongeborough', sanokaa jos teksti on häiritsevän epäselvää niin tämä hoitaa asian. :D

24.9. Noniin. Se tunne kun tajuat että liittymishakemuksesta puuttuu sukupuoli :DD No mutta nyt on sekin korjattu eikä sukupuolta tarvitse pähkäillä pelkästään nimen perusteella.

Vanhat päivitykset

Y-työ

Y-työhön vain muita ihmisropeja~

Get the Flash Player to see this player.

©2019 ~Yongeborough RPG~ - suntuubi.com