Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ylläpitäjät

Jäppä

Nimi: No nettinimenä yleisimmin tuo "Jäppä" tai sitten "Nasu-Kaapo" (cool nimi, right?) ja ihan oikeelta nimeltä Roosa olen, mutta tykkään siitä että Kaapoksi kutsutte!

Ikä & Sukupuoli: No nimestäkin miun sukupuolen voipi jo päätellä :D mutta neljätoistavuotias tyttönen (12.7.2001) ruudun tälläpuolen hääräilee~

Ulkonäkö: lyhyet hiukset, jotka on mustat :D, vihriät silmät, pituutta sataviiskytviis piste viis senttiä.

Asuinseutu: Täällä Pohjois-Savon metiköissä karhujen ja pedopäärynöiden keskellä asun :3

Muuta ihmeellistä: Perheen nuorin muksu, löytyy isoveli, isosisko sekä isovelipuoli. Vakavasti addiktoitunut Harry Pottereihin sekä ruokaan. Kuuntelen suurimmaksi osaksi k-poppia, vaikkakin musiikkimaku on laaja. ATM suosikkibändejä on kaks, Got7 ja Bring Me The Horizon. Luen enimmäkseen mangaa, sekä Harry Potter-aiheisia kirjoja. Koulussa suosikkiaineena on kotitalous, äidinkieli sekä Englanti. Inhokkiaineena on ehdottomasti Ruotsi (olis se varmaan ihan mukavaa, mutta sen opettajan takia ruotsintunnit on yhtä helvettiä).

Ja tähän loppuun voisin mainostella sosiaalisia medoitani ^^ eli kaikki mitä löytyy on nimellä minkaapo! Ja mitä löytyy? Instagram, ask.fm, KakaoTalk, Kik, Snapchat ja Tumblr. Eikun vaan seurailemaan ja juttelemaan! :3

Nakki

Nimi: Nosiis Nakkihan minä. Irlissä Ida

Ikä & Sukupuoli: 12v (10.12.2001) ja tyttöhän minä

Pituus: Lähemmäs 160cm

Asun: Etelä-Pohojammaa

Muuta: Perheen keskimmäinen, hulluina Soturikissoihin ja Kirjavarkaaseen. Mielelläni kuuntelen Bastillea, P!ATDtä sekä Woodkidiä. Luen omasta mielestäni aika paljon ja kirjoja vähän sieltä sun täältä, mutta mieluiten kaikkia historiallisia romaaneja. (Koulussa muutenkin lempiaine historia.) Jäppä on poikani ja hyvä nettikaveri u.u Myös addiktoitunut piirtämään kissoja, vaikka onkin vielä ihan jonne siinä. Kuvia löytyy DeviantARTista nimellä herratalossa.

Muut sivut: Kissaroolipelit Katujen Kasvatit sekä Kolmenvoima.

©2019 ~Yongeborough RPG~ - suntuubi.com