Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Chester Burton ♂

Perustiedot

Ikä: 15

Sukupuoli: Poika/Mies

Seksuaalinen suuntautuminen: Bi

Laji: Ihminen

Roolija: Jäppä

Luonne

Chester on äkkipikainen, maailman menosta vähät välittävä kapinallinen nuori. Hän vittuilee jokaiselle vastaantulijalle. Tai niin ainakin saattaisi luulla. Oikeasti poika vain esittää, sisimmiltään hän on huumorintajuinen ja hauska. Chesteriin on siis tämän esittämisen takia hankala tutustua, muttei todellakaan mahdotonta. Jos poika sattuu ihastumaan johonkin, silloinhan Chester ei ihme kyllä vittuile ihastukselleen, päinvastoin: poika yrittää olla mahdollisimman ystävällinen, ja puolustaa tätä tilanteessa kuin tilanteessa. Sitten jos sattuu jonkun suusta lipsahtamaan "No uu, jätkä taitaa olla vähä ihastunu", silloin kannattaa pyytää anteeksi ja äkkiä. Chester ei pelkää nimittäin käyttää voimakeinoja.

Ulkonäkö

Chester on kalpeahko, 176 senttimetriä pitkä, jokseenkin lihaksikas nuori miehenalku. Hänen mustat hiuksensa yltävät silmille. Niiden takaa näkee juuri ja juuri pojan ruskeat silmät. Jos pojan näkee hymyilevän, näkee myös tämän hymykuopat. Pojalla on septum sekä snake bitesit. Hänellä on usein mustaharmaa huppari yllään, sekä mustat farkut. Punaiset peiliaurinkolasitkaan eivät ole mikään maailman kahdeskymmeneskuudes ihme pojalla. (Tämä tieto siksi, koska Chester ei suostu pukemaan koulupukua ylleen).

 Klik~

Menneisyys

Chester on asunut koko elämänsä Lontoossa. Hän oli perheensä ainut lapsi, kunnes hänen pikkuveljensä syntyivät vuonna 2000. Vuosi sen jälkeen, Chester sai pikkusiskon. Chester kutsuttiin opiskelemaan Yongeboroughiin vuonna 2012. Poika tietenkin alkoi valittamaan äidilleen, mutta rouva sai taivuteltua pojan suostumaan. 

Perhe

Chesterillä on yksi pikkusisko ja kaksi pikkuveljeä (jotka ovat kaksoset). Hänen äitinsä on koulun rehtori, ja isä kemian ja taikajuomien opettaja.

Muuta

-Pelaa jalkapalloa.

-Tupakoi

-Lintsaa usein

-Omistaa kissan, Carrien (joka tietenkin on luvatta Chesterin huoneessa)

-Thomasin kanssa samassa huoneessa

©2019 ~Yongeborough RPG~ - suntuubi.com