Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Thomas Felton ♂

Perustiedot

SKP: Poika/Mies

Ikä: 15

Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero

Laji: Ihminen

Pelaaja: Viilto

Luonne

Thomas on jääräpäinen miehenalku. Hän polttelee tupakkaa usein jonkin katoksen takana. Tunnilla hänellä esiintyy usein häiriökäyttäytymistä ja haistattelua tai vittuilua opettajille. Usein myös väkivaltainen toisia kohtaan. Usein tunnilla tekemässä jotain ihan muuta kuin mitä käsketään.

Ulkonäkö

Thomasilla on mustat hiukset, jotka yltävät silmien ja korvien päälle. Hiukset ovat siis melko pitkät. Nenässä on septum. Usein päässä on cäppi ja yllä sininen huppari. Kaulassa on muutama koru. Ei suostu useimmiten laittamaan koulupukua, vain toooooodella harvoin. Iho on hieman kalpea. Pituutta 174 cm.

Klik~

Menneisyys

Asui Skotlannissa, mutta hänen perheensä muutti isän töiden vuoksi Lontooseen. Alakoulun kävi normaalisti ja pärjäsikin ihan hyvin, mutta löysi sitten huonompaa seuraa. Hänestä kasvoi nopeasti tupakoitsija, joka vähät välitti siitä, mitä tulevaisuudessa voisi tapahtua, jos tuota menoa jatkaisi. Vietti usein illat yömyöhään asti kaduilla. Kutsuttiin aikanaan Yongeboroughiin, ja hän lähti sinne, ei suinkaan omasta tahdostaan. Suurinpiirtein pakottamalla.

Perhe

Isä, äiti, ei sisaruksia. Isä johtajana jossain tehtaassa.

Muuta

-Pelaa jalkapalloa

-Omistaa koiran, Woofien
-Chesterin kanssa samassa huoneessa

©2019 ~Yongeborough RPG~ - suntuubi.com