Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Julia Collins ♀

Perustiedot

Ikä: 17

Suuntautuminen: Bi

Sukupuoli: Tyttö/Nainen

Laji: Ihminen

Roolija: Jäppä

Luonne

Julia on hiljainen ja rauhallinen persoona. Hiljaisuuten syynä on tytön ujous. Neidin ujoutta lukuunottamatta, on tämä ihan hauskaa seuraa. Ystävällinenkin Jul on, vain jos Julille itselleen ollaan ystävällisiä. Neitokainen ei viittaa tunnilla, ja jos opettaja siitä huolimatta kysyy häneltä jotain, Jul vain on hiljaa, ja punastuu jos huomaa kaikkien tuijottavan tätä. Julia on myös erittäin tunteellinen, saattaa alkaa itkemään kesken koulupäivänkin. Yleensä jos sanasota alkaa, Julin ujous ikäänkuin pyyhkiytyy pois, sillä neiti on aina sanavalmis.

Ulkonäkö

Neitokaisella on vihreäksi värjätyt hiukset, jotka yltävät selkään. Hänen meikkinsä korostaa usein neitokaisen vihreitä silmiä. Pituutta tällä neitokaisella on 160 senttimetriä. Julialla on snake bitesit, sekä septum. Hänen kaulassaan roikkuu usein kaulakoruja. Neitokainen pukeutuu aina koulupukuun, mutta hänellä on myös aina musta pipo päässä.

Klik~

Menneisyys

Kun syntyi, asui Roomassa. Kuitenkin, isälle ja äidille tuli riitaa, liittyen isän alkoholiongelmiin, muutti äitinsä kanssa Lontooseen.

Perhe

äiti ja pikkusisko

Muuta

-Muuttanut Italiasta 

-Cheerleader

-Jasminen hyvä ystävä

©2019 ~Yongeborough RPG~ - suntuubi.com