Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Alex Walker ♂

Perustiedot

Ikä: 15 v.

Sukupuoli: Mies

Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero

Laji: Ihmissusi (puoliksi ihminen, puoliksi susi)

Luonne

Alex pärjää opiskeluissaan ihan hyvin, vaikkakin joskus voi tulla vastaan tunnepuuskia, jotka vaikeuttavat keskittymistä. Tahtoisi olla ihan "tavallinen" ihminen, mutta pitää salaisuutensa salassa. Välttää kulkemista öisin, koska silloin voikin tapahtua sellainen muodonmuutos, ja jos joku näkee sen... Jos sattuu muuttumaan takaisin ihmiseksi, voi olla mielenkiintoisen näköistä, kun ei ole vaatteita päällä. Joskus hieman jääräpäinen, mutta kyllä hänestä se mukavakin puoli löytyy. Hänen ystävänsä saattavat tarvita hieman kärsivällisyyttä.

Ulkonäkö

Alex on 177 cm pitkä nuori mies. Hänellä on lyhyet mustat hiukset, jotka ylettävät juuri niskaan. Silmät ovat ruskeat. Käyttää koulupukua, muuten pitää yleensä päällään hupparia ja farkkuja.

Klik~

Susimuodossa:

 Alex on säkäkorkeudeltaan 77 cm korkea susi. Karvoitus on kokonaan musta ja turkki on keskipitkää. Tietenkin kaikki samat piirteet kuin susilla yleensäkin.

Klik~

Menneisyys

Alex kävi alakoulun normaalisti. Kutsuttiin Yongeboroughiin opiskelemaan, ja sinne hän meni. Katui kuitenkin myöhemmin, ja tahtoisi sieltä pois.

Perhe

Isä, äiti, ei sisaruksia

Muuta

-Pelaa jalkapalloa

©2019 ~Yongeborough RPG~ - suntuubi.com