Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Jessica "Jess" Jones

  Perustiedot

Roolija: Jäppä

Ikä: 16

Sukupuoli: Tyttö/Nainen

Laji: Ihminen

Seksuaalinen suuntautuminen: bi

Luonne

Jessica pörrää koulun suosituimmissa porukoissa. Hän tykkää olla huomion keskipisteenä, siksi hän usein onkin tekemässä kaikkea typerää ystäviensä kanssa. Opettajille neitokainen vittuilee vähintään kerran yhdellä oppitunnilla. Jos sattuu olemaan oikein huono päivä niin Jessica saattaa kyllästyä luokassa istumiseen ja hypätä vaikkapa avoimesta ikkunasta ulos.

Jos neiti on oikeasti surullinen jostain, hän ei poistu huoneestaan. Hän käskee kämppiksensä soittaa jollekkin täysi-ikäiselle "kaverille" joka voisi hakea pari siideritölkkiä Jessille. 

Vakavasti juopuneena Jessica saattaa päätyä suutelemaan jokaisen ohikulkijan kanssa, tanssimaan keskellä käytävää ja sen sellaista. Yleensä hän kyllä lähtee koululta kaupungille ja menee väärennetyillä henkkareilla baareihin muiden suosituimpien porukoiden tyyppien kanssa. Yleensä seuraavana päivänä hän joko potee kamalaa darraa tai sitten kännää lisää.

Ulkonäkö

Jessicalla on tuuheat, ainakin toistaiseksi mustat hiukset. Ne yltävät melkein alaselkään ja ovat usein auki. Neidin silmät ovat hieman epäselkeän väriset. Jossakin valossa ne näyttävät vihreiltä, toisessa taas sinisiltä. Pituutta typykältä löytyy jopa 159 senttimetriä, korkokengät jalassa 162cm. Paino on Jessille erittäin arka aihe, josta hän ei puhu edes terkkarille tai koulupsykologille. Jessicalla sattuu olemaan anoreksia, josta hän kyllä yrittää päästä eroon.

Klik~

Vaatteina Jessicalla on usein bändipaitoja, mustia toppeja ja kauluspaitoja. Toki myös mustia, lyhyitä hameita, tummanharmaita farkkuja sekä tummanpunaisia shortseja. 

Menneisyys

Asui onnellisena perheensä kanssa Amerikassa 10-vuotiaaksi asti. Silloin vanhempi mies tappoi Jessican ja hänen pikkusiskonsa äidin, joka oli heille erittäin läheinen. Isä päätti, että he muuttaisivat hautajaisten jälkeen Englantiin. Siitä asti he ovat asuneet Lontoossa, josta Jessica ja hänen pikkusiskonsa saivat nopeasti kavereita. 

Perhe

pikkusisko, isä

Muuta

-ryyppää

-tupakoi

-cheerleader-joukkueen varakapteeni

-pitää usein kunnon partyt kämpällään

 

©2019 ~Yongeborough RPG~ - suntuubi.com